Din servicepartner!

Traktorer

Reparation och traktorservice i Säffle

Är det dags att serva traktorn? Oavsett om det gäller planerad service, akuta reparationer eller fältservice så finns vi ett samtal bort. Gerone Fransson Maskin är din pålitliga och personliga partner för service och underhåll av alla typer av traktorer. Vi har också skräddarsydda och förmånliga serviceavtal – utformade för att förlänga traktorns livslängd och förebygga oväntade och kostsamma driftstopp.

Auktoriserad serviceverkstad

Vi är auktoriserade för traktorer från New Holland, Case IH, JCB och även Pöttinger.

Med hjälp av JALTEST AGW erbjuder vi snabb felidentifiering och minimerad nedetid. Har vi inte reservdelarna hemma så ser vi till att ta hem dem med snabb leveranstid.

Serviceavtal för lantbrukare

Hos oss kan du skräddarsy ett förmånligt serviceavtal för att undvika oplanerade och kostsamma driftstopp på din traktor. Vi servar och reparerar alla typer av traktorer och tillhörande utrustning.

Reparation och fältservice

Vi står redo att assistera dig, vare sig det handlar om reparation, förebyggande service eller fältservice. Kan du inte ta dig till vår verkstad? Inga problem, då kommer till dig! Vi erbjuder professionell och pålitlig service för att underlätta för dig och din verksamhet.

Växel: 0533-134 44

© Copyright 2020 Gerone Fransson Maskin AB.