Din servicepartner!

Grävmaskiner

Service, reservdelar och underhåll

Håll dina grävmaskiner i optimalt skick – service, reservdelar och underhåll för alla typer av modeller och fabrikat. I vår stora och moderna verkstad har vi den absolut senaste tekniken och utför allt från underhållsjobb till mer omfattande renoveringar och reparationer. Vi har ett erfaret team av tekniker som arbetar effektivt för att minimera maskinernas nedtid och möjliggöra snabb driftåtergång.

Fältservice

Om du inte kan ta dig till oss, så kommer vi ut till dig! Vi erbjuder snabb, pålitlig och kostnadseffektiv fältservice för alla typer av grävmaskiner. Våra fältservicetekniker kan felsöka och reparera direkt på plats. Exempelvis felsökning av hydraulsystem som läcker, ger dålig respons eller blir överhettat. Motorunderhåll såsom oljebyte, filterbyte, justering av ventiler eller reparation vid motorproblem. Byte eller reparation av slitna eller skadade komponenter såsom belägg, tätningar, drev eller ledningar. Vi utför även elsystemsreparationer och förebyggande underhåll.

Serviceavtal

Få en problemfri och pålitlig drift med våra serviceavtal. Vi är specialister på service och förebyggande underhåll av grävmaskiner. Genom att teckna ett serviceavtal ökar du grävmaskinernas livslängd och produktivitet. Vid eventuella driftstopp eller problem agerar vi snabbt för att minimera stilleståndstiden och få den tillbaka i drift. Vi anpassar avtalen utifrån kundens behov och önskemål. Kontakta oss idag för att diskutera dina servicebehov!

Servicelösningar för Volvo och Caterpillar

Vi har lång erfarenhet av service och underhåll på grävmaskiner från Volvo och Caterpillar. Exempelvis Volvo EC140D, EC220DL och EC480DL, samt Caterpillar 320, 330, 336 och 349. Våra servicelösningar omfattar förebyggande underhåll, reparationer och reservdelsförsäljning. Genom att regelbundet underhålla och serva dina maskiner kan vi minska driftstopp, säkerställa optimal prestanda, maximera produktivitet och förlänga deras livslängd. Besök vår auktoriserade verkstad eller kontakta oss för att diskutera reservdelar, reparation eller serviceavtal.

Växel: 0533-134 44

 

© Copyright 2020 Gerone Fransson Maskin AB.