Din servicepartner!

Hjullastare

Service och reparation

Gerone Fransson Maskin i Säffle är din pålitliga partner för allt som rör hjullastare. Vi är specialiserade på service, reparation och underhåll för hjullastare av alla märken och modeller. Våra proffsiga och engagerade tekniker har tillgång till den senaste teknologin och har lång erfarenhet inom branschen. Oavsett om det är ett planerat underhåll eller en oväntad reparation kan du lita på oss. Stor modern och välutrustad verkstad och en förstklassig fältservice. Tänk på att förebyggande service minskar risken för oväntade och kostsamma driftstopp.

NEW HOLLAND & JCB

Auktoriserad verkstad för NEW HOLLAND & JCB men självklart tar vi emot andra märken och modeller också. Vårt dedikerade team av servicetekniker har lång erfarenhet av hjullastarservice på exempelvis Volvo, Caterpillar och Komatsu. Hos oss är det alltid kunden som står i centrum. Välkommen till Gerone Fransson Maskin i Säffle – din pålitliga servicepartner.

Serviceavtal för din hjullastare

Få en problemfri och pålitlig drift med våra skräddarsydda serviceavtal. Vi anpassar avtalen efter behov för att maximera livslängd och produktivitet på maskinerna. Regelbunden service förlänger maskinens livslängd. Med fullt utrustade servicebilar löser vi fältservice på plats. Kontakta oss idag för att diskutera dina servicebehov och säkra din hjullastares prestanda.

Växel: 0533-134 44

© Copyright 2020 Gerone Fransson Maskin AB.