Din servicepartner!

Brandsläckningssystem

Brandsläckningssystem för lantbruks- och entreprenadmaskiner från Fogmaker

Brandsäkerhet är mycket viktigt inom lantbruk och entreprenad där tunga maskiner och komplex utrustning ofta arbetar under hårda förhållanden. Fogmaker erbjuder avancerade brandsläckningssystem designade specifikt för att skydda lantbruksfordon och entreprenadmaskiner.

Vi erbjuder installation, service och kontroll av brandsläckningssystem från Fogmaker så att ni kan säkerställa trygghet för både utrustning och personal.

Hur fungerar Fogmaker?

Fogmakers system använder högtrycksvattendimma för att effektivt släcka bränder samtidigt som den kyler ner och minskar syretillförseln. Systemet kan utlösas både manuellt och automatiskt. Fogmakers innovativa system är både effektivt och miljövänligt då systemet använder en kombination av miljövänliga brandsläckningsmedel och vatten vilket minskar negativ miljöpåverkan.

Kontroll och service av släckanläggningar från Dafo

För att säkerställa optimal funktion och lång livslängd på brandsläckningssystem är regelbundet underhåll avgörande. Vi erbjuder professionell kontroll och service av brandsläckningssystem från Dafo.

Kontakta oss om du vill veta mer om brandsläckningssystem, eller om du vill ha hjälp med installation, kontroll och service av era befintliga brandsläckningssystem från Fogmaker eller Dafo.

Växel: 0533-134 44

© Copyright 2020 Gerone Fransson Maskin AB.